sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Nokka ylös
Nämä ovat ensimmäiset nokasta ylöspäin neulomani sukat. Näihin sukkiin tein tiimalasikantapään. Tavoitteenani on oppia tekemään kiilakantapää kärjestä aloittaen. Yhä edelleen etsin siihen kunnollista ohjetta. Wendy D. Johnsonin kirjassa Socks from the Toe Up on neuvottu pari erilaista vaihtoehtoa kantapäälle ja kotikirjastossani taitaa olla joku kirja vielä, joka käsittelee aihetta. Ullaneuleen ohjetta en ole kokeillut. Cookie A:n Baudelaire-sukissa on kaunis kantapää.

Lanka näihin sukkiin on Secret Woolin ensimmäisen sukkalankaklubin satoa. Sukkalankaklubeissa mukavinta on yllätys. Kiva saada lankoja, joita ei välttämättä tulisi itse kokeiltua. Minulla vain on paha tapa varastoida ihanimmat langat laatikkoon odottamaan sopivaa hetkeä ja ohjetta. Aina silloin tällöin käyn sitten ihailemassa ja silittelemässä niitä.3 kommenttia:

H-K kirjoitti...

Hienot! Mä olen yhdet sukat kutonut nokasta ylöspäin ja kantapää ei silloin ihan onnistunut... Minun pitäisi tehdä toiset samalla tavalla, että oppisi asian kunnolla. On muuten suloisen näköiset kumpparit! :)

Hepsi kirjoitti...

Kauniin väriset sukat ja aivan ihanat kumpparit!
Minä käytän sitä Ullan kantapääohjetta hieman muokaten. Oon tykännyt. Mutta voisihan sitä joskus kokeilla jotain muutakin.

seijastiina kirjoitti...

Ompa hauskat kumisaappaat ja sukat tietysti ihanat.