sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Pitkä matka TippavaaraanMalli: Norskit ( Ulla 03/09 )
Lanka: Seitsemän Veljestä punainen ja valkoinen
Puikot: 3.5 mm bambut


En ole kovinkaan montaa kertaa neulomisurani aikana tehnyt kirjoneuletta ja siihen on ollut syynsä. Jälki ei ole tasaista, silmukat näyttävät milloin millekin, oikea puoli on kuin perunapelto ja nurja puoli kuin kalastajan verkko. Joku siinä kuitenkin kiehtoo ja huomasin, että olisi ehkä sittenkin kiva osata neuloa vähän kuin kahveevassetti, vaikka matka tulee olemaan pitkän pitkä.
10 kommenttia:

Kangaskasa kirjoitti...

Komeat lapaset!

Kangaskasa kirjoitti...

Hauskaa, oltiin samaan aikaan jättämässä toisillemme kommentteja :) Se pieni nukke on lapsuuteni aarre eli n.40vuotias, ja siitä todellakin kuuluu ääni mahasta painaessa. Testasin sen tänään, vielä toimii.

Villasukka kirjoitti...

Klassiset kaunottaret!

Riikka kirjoitti...

Hyvältä nuo näyttää! Itsekin olen vain kerran tehnyt kirjoneulelapaset. Yks malli on kummitellut nyt jonku aikaa päässä ja olis yks synttärijuhlija tiedossa, jolle vois lapaset väsätä.. jos aika riittää. :)

H-K kirjoitti...

Kauniit! :)

Hepsi kirjoitti...

Kauniit lapaset

Villanne kirjoitti...

Kauniit!

Maisi kirjoitti...

Kiitos kaikille mukavasta palautteesta!

tuijam kirjoitti...

Hienolta nuo lapaset näyttävät! Kahdella värillä kun neuloo seiskaveikkaa, tulee lämpimät lapaset. Harmi vain miten harvoin tulee itsekään sitä harrastettua, ehkä juuri samoista syistä kuin sinäkin mainitsit (silmukat ei aina niin tasaisia jne). Vaikka en minä kyllä sinun lapasissasi mitään korjattavaa huomaa. Ihanaa auringonpaisteista päivää.

Eila kirjoitti...

Todella komeat lapaset!!! :)