torstai 18. maaliskuuta 2010

Perusasioiden äärelläLanka: Schoeller & Stahl Fortissima Socka Mexiko, väri 8071
Puikot: 2mm
Koko: 42 / 43

Vuoden alussa ajattelin, että tämän vuoden omistan sydämestäni sukille. Neulon sukkia puikot sauhuten ja loppuvuodesta paketoin niitä iloisin mielin lahjakääreisiin. Parien käsien lämmittimien jälkeen palasin taas perusasioiden ääreen. Sukkia on niin mukava neuloa. Kirjava lanka on kuin tarina.

Tänään posti toi tullessaan Novitan uuden lehden. Selailin sitä kahvikupposen äärellä mieheni seurassa. Lehdessä oli kuvia parin lukijan neulomista koirien villanutuista. Ne olivat kauniita, ihania raidallisia neuleita. Mieheni kysyi minulta, että enkö minä osaisi tehdä sellaista koirallemme. Meillä on vajaan vuoden ikäinen naku kiinanharjakoirapoika. Totesin, että kai minä osaisin. Siihen mieheni sanomaan, että eikö tuollaisen koiran villapaidan neulominen ole vähän kuin lapasen neulominen...välillä neulotaan ompelupuikoilla ja sitten jätetään väliä ja sitten taas neulotaan. Mikäs siinä on kun on kerran hyvät ohjeet.

3 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Ihanat sukat, tasainen jälki! Ja on se kyllä niin ihana, kun mies kannustaa ja välittää! :)

Riikka kirjoitti...

Ihan tosissaanko sait tehtyä jo pukin konttiin?? Pitäis tosiaan itsekin aina kun tulee joku blääh-väli tehä jotain varastoon!
hienot sukat! tee ihmeessä se koiran nuttu.

Pitsisukka kirjoitti...

Itsekin pidän varmaan kaikkein eniten sukkien neulomisesta, niitä on kiva antaa lahjaksi aina tarpeen tullen, vieläpä ovat nopsia neulottavia.
Noin helpon ohjeen mukaan neulot kyllä koirallenne vaikka minkälaisen asun.