lauantai 9. helmikuuta 2013

Tunnustus

             
Sain Murulta tunnustuksen. Iso kiitos siitä :). Blogikierroksellani käyn vierailulla useissa ihanissa blogeissa. Aivan liian harvoin jätän jälkeeni kommentin. Minun on vaikea valita kenelle kaikille tämän tunnustuksen jakaisin...monella taitaa tämä jo ollakin...joten annan tämän teille kaikille, jotka silloin tällöin poikkeatte katsomaan millaisia sukkia olen saanut valmiiksi tai mitä meidän kissamme ovat taas puuhanneet. Jälkimmäinen jaksaa ihmetyttää päivittäin allekirjoittanuttakin.

Viime aikoina on jalona tarkoituksenani ollut muokata keränlopuista sukkia. Laatikko, johon varastoin sukista yli jääneet langat, on kooltaan varmasti useamman kymmenen litraa ja kannen saa kiinni ensin istumalla laatikon päällä hetken. Siksi toimenpiteet ovat tarpeen. Kaivoin siis laatikosta muutaman kerän. Ajattelin, että joku yksivärinen kaveri olisi kiva. Päätin kokeilla Novitan Pikkusiskoa. 

Resepti oli siis seuraava: Novitan vaaleanpunainen Pikkusisko, yksi Opalin kerä...ehkä Tirolin Antoniaa, yksi kerä Pro Lanaa ja yksi kerä Schoeller Stahlia. Sukkapuikot kokoa 2.25mm ja sitten annetaan vaan mennä. Ja lopputulos oli vähintäänkin mielenkiintoinen.

2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Onpas kauniit sukat!

muru kirjoitti...

aivan mielettömän ihanat sukat !! <3 Kannustaa muakin tekemään jämäkeristä sukkia..