lauantai 24. lokakuuta 2009

Voi talvisaapasLomamatkalle Alanyaan pakkasin matkalaukkuuni muutaman kerän valmiiksi kuvioitua sukkalankaa ja puikot. Lopputuloksella ei pääse juurikaan kehumaan...sain melkein valmiiksi sukkaparin ensimmäisen sukan. Loma kului mukavasti Lisbeth Salanderin seurassa. Arkipäivinä ei ole aikaa lukea, joten lomilla otetaan vahinko takaisin.

Kotiin minua jäi myös odottomaan keskeneräinen sukkapari, jonka valmistuminen ei ole edennyt. Loman jälkeen olen ollut koukussa. Ananasliinan virkkasin kuusisäikeisestä kalalangasta koukulla 1.5. Ohjeen löysin vuoden 2004 Kauneimmat Käsityöt -lehden syys-lokakuun numerosta. Numerossa on klassisia ananasliinan malleja.

Pitäisi alkaa lapastuttamaan, sillä tarvisin itselleni lapaset, mutta löysin myös Diana Virkkausmaailma -lehdestä mielenkiintoisen mallin, joka olisi kiva virkata ja lisäksi kopassani odottaisi ihan vaan muutama keskeneräinen käsityö, joten saapas näkee mitä talviaika tuo tullessaan.


2 kommenttia:

H-K kirjoitti...

Kaunis liina! Nyt talviajassa on tunti enemmän aikaa harrastuksiin :) Lukemisesta tykkään itsekin ja usein käy niin luen kirjan muutamassa päivässä. Muut työt ovat jäähyllä sen ajan.

Littleragdoll kirjoitti...

Kyllä tunti lisää on poikaa :). Hieno liina. Olen yrittänyt metsästellä vanhoja käsityölehtiä kirppareilta, mutta ei aina lykästä. Niistä löytyy joskus tosi kivoja juttuja.