lauantai 3. lokakuuta 2009

Uusi maailmaLanka: Rellana Flotte Socke New York, väri 3074
Koko: 43/44
Langan kulutus: 74g
Puikot: 2.5mm

Näiden ja edellisten sukkien myötä minulle on auennut ihan uusi maailma ja sukkailo, sillä edellisten tapaan nämäkin on neulottu nokasta aloittaen. Jokin tuossa kärjestä aloittamisessa on kiehtonut minua kauan ja kun vihdoin ovi aukesi siihen maailmaan, tuntuu kuin olisin kotiin tullut. Muutamia teknisiä ongelmia kantapään tekemisessäni on vielä, sillä onnistun jättämään jälkeeni pienen reiän sillä kerroksella, jolla liitän kiilaosan silmukat muiden kanssa. Ehkä siihen löytyy joku ratkaisu...

Nämä sukat taitavat päätyä arpajaispalkinnoksi.

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Onko tuo kärjestä aloittaminen vaikeaa? Olen itse joskus jemmannut käsityö kansiooni ohjeen siitä, mutta en ole vielä kokeillut. Mieli teksii kyllä :)

H-K kirjoitti...

Nätit! :)

Littleragdoll kirjoitti...

Hieno saavutus, haaveissa myös minulla. Punokset Puikoille-kirjassa on muistaakseni neuvottu jotain noista reikien välttämisestä, mutta vein kirjan takaisin kirjastoon..täytyypä hakea uudelleen.

Riikka kirjoitti...

Itse en ole koskaan vielä kokeillut tuota kärestä aloitusta, mutta kummitäti hurahti myös tekniikkaan kun kokeili sitä! Kuulema kaikki sukat täytyy nyt aloittaa kärestä! Ja mummun (90v) mielestä niitä ei lasketa "oikeiksi" villasukista, jos ei ole tehty "perinteisesti"...;)