keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Azorit 28.3. - 4.4.2011

Meillä on tapana varata lomamatkamme aina hyvissä ajoin. Osittain siksi, että työmme vuoksi on loman ajoittaminen suunniteltava tarkkaan. Täksi kevääksi olimme varanneet viikon matkan Egyptiin, mutta koska sinne matkustaminen ei vaikuttanut järkevälle, piti tehdä pikainen ratkaisu. Pikainen ratkaisu oli Azorit ja Ponta Delgada.

Azorit-saariryhmä sijaitsee Atlantilla ja kuuluu Portugalille. Sijainti keskellä merta teki sen, että saman vuorokauden aikana oli mahdollista nauttia kaikista neljästä vuodenajasta. Tässä vaiheessa kevättä lämmintä oli vähän alle kaksikymmentä astetta ja lähtöpäivänä odottelimme lentokentällä useamman tunnin sumun hälvenemistä.

Olin varannut matkalaukkuuni kasan kirjoja, sukkapuikot ja muutaman kerän sukkalankaa. Tarkoitus oli neuloa parit sukat, mutta onnistuin jostain sieppaamaan itselleni sitkeän flunssan, jota sitten parantelin peiton alla yskien. Neulominen jäi, mutta kasan kirjoja luin. Levättyä tuli yhtä kaikki.

2 kommenttia:

Kytsätär kirjoitti...

Voi, ei ole mitään ikävämpää kun sairastaa matkalla!!
Itse ihan Suomimatkailun kohdalla koin saman tuskan.
Mutta kyllä käy katteeks mihin oot päässy..Itsellä on kiirein aika töissä ja se alkaa pikku hiljaa tuntua ytimissä. Toivottavasti loma
kuitenkin teki mitä piti. Jos nimittäin kotona sairastaa niin on jostain ihmeen kumman syystä tehtävä kaikkea mitä muuten ei ehtisi--ainakin minun.

Maisi kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Loma oli rentouttavaa flunssasta huolimatta. Luin kasan hyviä dekkareita, kotona minulla on harvoin aikaa lukea. Ja olet oikeassa, kotona harvoin saa sairastaa kaikessa rauhassa :).