perjantai 22. huhtikuuta 2011

Hyvää Pääsiäistä!

Opal on yksi suosikkilangoistani. Tämä lanka on Opalin Sademetsäsarjaa ja nimeltään Furst Kunterbunt. Sukat neuloin 2.5 mm puikoilla ja 60 silmukalla.

Ajattelin antaa nämä syntymäpäivälahjaksi kummitädilleni, mutta toisin kävi. Kummitätini jalka on kokoa 38. Sukkiin otin mitat Regian sukkataulukosta, jolla olen kyllä yleisesti ottaen onnistuneesti saanut aikaiseksi sopivankokoisia tuotoksia. Ilmeisesti toisen sukan aikana kutimeni hieman löystyivät, sillä sukasta tuli melko väljä, jopa omaan jalkaani. Toisesta sukasta tuli sitten vastaavasti aavistuksen napakampi...että sillälailla taas tällä kertaa. No, tätä on ollut tässä kopassa liikkeellä viime aikoina.

Onneksi olin laittanut alulle ennen lomamatkaamme Austermannin horoskooppisarjasta naisten sukat, jotka sitten tikuttelin valmiiksi ja käärin lahjapaperiin kummitädilleni. Värinä on 151 eli neitsyt. Yleensä pyrin lahjomaan kummitätiäni vihreillä sukilla, mutta nämä purppurat ovat varmasti mukavaa vaihtelua.

1 kommentti:

Kangaskasa kirjoitti...

Ihailen aina sukkiasi :) Jälleen kerran olet tehnyt todella kauniit sukkaparit, ihana lahja! Minäkin sukkia teen aina jemmaan, mutta silti tuntuu välillä, että väri ja koko ei vastaakaan sitä ihmistä, jolle ne olisi kiva antaa. Lapsemme kaksi ystävää olivat innoissaan joulun alla, kun kaivoin koko varastoni esiin, ja saivat valita mieleisensä lahjasukat kopasta.