lauantai 28. huhtikuuta 2012

Farkkusukat ja sula maa

Näiden sukkien lanka on jotain Opalia. Värit ovat farkunsiniset. Tein sukat 72 silmukalla ja 2 mm puikoilla kokoon 42/43. 


Viikossa ovat lumet melkein lähteneet pihaltamme. Pari isointa lumiauran tekemää kasaa on vielä jäljellä ja muutama pienempi lumikoostelma siellä ja täällä. Ehkäpä kesä tulee tänäkin vuonna.


Kiitokset kaikille juttujani kommentoiville. Mukava lukea kommentteja ja yritän itsekin aina jättää jonkin sortin viestiä visiiteistäni, vaikka taidan useammin kuitenkin vierailla blogeissanne kuin jättää niihin viestiä. En tiedä onko vika minussa ja hahmotuskyvyssäni vai missä, mutta joskus tässä bloggerissa on melko vaikea hahmottaa salasanakentän tekstiä kommentinkirjoitusosiossa. Ymmärrän toki sen tarkoituksen.


Tämä vappu on aina töitten puolesta sellainen hieman isompi rutistus ja koska ammattini on melko käsityöpohjainen, tuppaavat käpälät olemaan kipeät näiden päivien aikana. Mutta koska olen sukkaneuleaddikti, niin olen yrittänyt tässä muutaman päivän aikana tehdä sukkaa neliskanttisilla puikoilla. Tiedä sitten onko niistä ollut apua.

2 kommenttia:

Kangaskasa kirjoitti...

Mukavat farkkusukat!

H-K kirjoitti...

Komeita sukkia on huhtikuussa valmistunut! En olekaan ehtinyt blogissasi vierailla melkein koko kuussa, joten ihasteltavaa riittää :)