lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäisiloa!

Tämän viikon alku näytti yhtä harmaalle kuin nämä sukat. Rakas pieni koiramme onnistui alkuviikosta nuolaisemaan vedellä laimennettua viemärinavajaa joko lattialta tai ämpäristä. Kieli paloi kirkkaanpunaiseksi ja muita vahinkoja voi vain arvailla. 


Eläinlääkärikäynnin jälkeen koiralla on menossa nyt kuurina närästyslääkettä ja ruokavaliona on pehmeitä ruokia. Koira on kuitenkin jo virkeä ja iloinen, syö, juo, pissaa ja kakkaa. Varovaisesti uskallan toivoa, että selvisimme hyvin isolla säikähdyksellä ja että koira toipuisi ennalleen. 


Edellisellä viikolla äitini joutui sairaalahoitoon keuhkokuumeen takia. Äitini on jo kotona ääni edelleen hieman käheisenä, kuten tyttärelläni oli pienenä tyttönä tapana kurkkukivusta sanoa. Draamaa on ollut siis yli oman tarpeen viime aikoina. Seesteisempiä aikoja odotellessa.


Nämä sukat ovat Fortissima Socka Mexiko Coloria, ribattu kolmella oikealla ja yhdellä nurjalla silmukalla, neulottu kokoon 42/43 2.25 mm puikoilla.


Iloista Pääsiäistä kaikille!

1 kommentti:

kangaskasa kirjoitti...

Onpa ikäviä juttuja teillä ollut, toivottavasti sekä äitisi että koiruli paranevat pian!

Minulla on päässyt puikoilta saman firman lankaa, oli oikein mukavaa neulottavaa. Kauniit ovat sinun harmaasävyisetkin sukat!

Aurinoisia pääsiäispäiviä!