lauantai 24. marraskuuta 2012

Kateissa


Tähän juttuun lataamani kuvat eivät todellakaan ole kuvien parhaimmistoa...myönnän sen. Silmissäni kuvat näyttävät jokseenkin suttuisille, epätarkoille ja tylsille. Kernaasti ottaisin niitä upeita kuvia, joita voin ihastella toisten blogeissa. Omien kuvieni vika lienee pikemminkin kameran takana kuin kamerassa. Myöskään kuvissa esiintyvää hurmaavaa apulaistani ei voi syyttää.

Ja tämän oivan aasinsillan kautta päästäänkin siihen, että sukankutomiseni on ollut hieman kateissa viime aikoina. Muutamat parit ovat kuitenkin valmistuneet. Tämä ylempi pari meni meille hyvin tärkeälle ihmiselle. Ihmiselle, joka käy pitämässä huolta kissoistamme, kun matkustamme. Lankana on Opalin Elfen & Feen. 

Alemmat sukat tein tyttäreni parhaalle ystävälle. Lankana on Schoeller & Stahlin violetinkirjavasukkalanka. Sukat ovat kokoa 36/37, 60 silmukkaa ja 2.25mm puikot.

Marraskuu on ollut hämärää aikaa. Päivisin on ollut harmaata, iltaisin pimeys humahtaa jo hyvissä ajoin. Mikäpä sen parempi syy polttaa kynttilöitä ulkona ja sisällä, nauttia tunnelmallisesta ajasta.


1 kommentti:

muru kirjoitti...

Kaunis apulainen sulla ja kauniita ovat sukatkin :)