keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Elämäni viisi tärkeää..


Sain H-K :Lta tunnustuksen, jonka saatesanoina oli, että pitää listata viisi tärkeää ja mukavaa asiaa elämässään. Minun viisi tärkeää ja mukavaa ovat:
1) Perhe: Minulla ja lähipiirilläni on kummallinen huumorintaju, mutta ymmärrämme toisiamme ja ammennamme voimamme siitä.
2) Eläimet: Lapsena en saanut kissaa, en koiraa enkä kania. Akvaarion olisin kai saanut hoitaakseni, mutta se ei minua kiinnostanut. Nyt minulla on viisi kissaa ( kolme kotikissaa ja kaksi ragdollia), kaksi akvaariota, kani ja yksi energinen kiinanharjakoira...olen ottanut vahingon takaisin.
3) Työ: Työ on suuri osa elämääni, ehkä toisinaan jopa liiankin iso osa. Aina ei ehdi edes nukkua. Osittain kyse on ihan ammatinvalintajutuista. Helpomminkin voisi kai leipänsä tienata.
4) Harrastus: Minä neulon sukkia tai virkkaan liinoja, joskus jos olen oikein kokeellinen, saatan aloittaa jotain yllättävää kuten vaikka lapaset. Vapaa-aikana surffailen myös blogeissa ja ihailen toisten valmistuneita käsitöitä.
5) Loma: Ainahan se on mielessä. Tavoitteena on pitää kaksi viikkoa vuodessa vapaata ja matkustaa ulkomaille. Tänä vuonna tavoite toteutuu.
Haluaisin antaa tämän tunnustuksen seuraaville Scaritsan villat, Marille, ja Hepsille .

3 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kiitos Maisi! Yritän vastata tuohon, kun ehdin vähän miettiä asiaa.

Scaritsa kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :)

Mari kirjoitti...

Kiitos Maisi tunnustuksesta! Tuntuu aivan ihanalta saada positiivista palautetta :)