sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Minne menit metsänhenki?Lanka: Schoppel Wolle Crazy Zauberball
Koko: 38/39
Puikot: 2mm


Pari viikkoa sitten matkustimme lapseni kanssa Helsinkiin aikomuksena mennä Wanhan Sataman käsityömessuille. Sinne asti emme kuitenkaan ehtineet, sillä matkassani kulkenut reppu ehti täyttyä langasta jo LankaMaailma Nordiassa, jossa päätimme ihan vaan poiketa. Lienee turha mainita, että ostokseni olivat pääasiallisesti sukkalankoja.

Näiden sukkien lanka on peräisin tuolta matkalta. Lanka oli ihan mukavaa neuloa vaihdettuani työhön 2mm puikot. Yleensä neulon uskollisesti 2.5mm puikoilla ja niilläkin työnjälki on lähempänä turvakenkätasoa kuin pehmeitä kotisukkia. Lankakerä muistutti viehättävästi käsin kerittyä. Jostain syystä työn edetessä sain selviä lankaa muutamaa otteeseen voimasanojen saattelemana. Lanka purkaantui kerältä mukavina erinä toisinaan ja pitkä pätkä lankaa tuppasi menemään solmuun. Sillä ei tietenkään ole mitään tekemistä asian kanssa, että neljä kuukautta vanhan koiranpennun mielestä maailman paras leikki on sellainen, jossa viedään joltain joku tärkeä juttu ja pötkitään pakoon. Kuinka hauskaa voikaan olla jahtaaminen ja tavaroiden piilottaminen.


6 kommenttia:

Hisk It kirjoitti...

Ihanan väristä tuo Zauberball! Minusta tuntuu, etten aiemmin ole nähnytkään tuota väriä.

H-K kirjoitti...

Hienot! Värit ovat juuri kuin syksyisestä metsästä :)

Littleragdoll kirjoitti...

Oikein hyvän näköiset sukat, sävyt ovat hienot näissä. Ensimmäisen kerran näen tämän väristä Zauberball-lankaa, todella nättiä.

Tuosta reppujutusta sen verran, että pitäisikö ostaa isompi? :D.

Riikka kirjoitti...

Lanka on kauniin syksyisen väristä. Hienot sukat! :)

Hepsi kirjoitti...

Kauniin väriset sukat!

H-K kirjoitti...

Blogissani on sinulle yllätys! :)