tiistai 18. joulukuuta 2012

Kiireiset


Ylemmissä sukissa on Austermannin steppiä, jotakin kirjavaa ja yksiväristä tummansinistä. Kantapää on tehty lyhennetyin kerroksin ja pienellä kiilalla, mahtuu jopa hieman isompaan jalkaan. Sukat ovat kokoa 44/45 ja ne on neulottu 2.25mm puikoilla.

Alemmat sukat on raidoitettu tummanruskealla Austermannin Step Classicilla ja kahdella erilaisella langanjämällä...Fortissima Sockalla ja Opalin jollakin vanhemmalla sademetsäsarjan langalla, liekö kyseessä olisi joku käärme. Sukat ovat kokoa 36/37 ja tuotanto tapahtui 2.5mm puikoilla...eebenpuisilla sellaisilla. Joskus sitä vaan ihmisen tarvitsee hemmotella itseään...nuo mustat sukkapuikot ovat minulle sitä.

Ylemmät sukat olivat laatikossa valmiina odottamassa langanpäättelykeijua saapuvaksi. Alemmat sukat valmistuivat eilen. Eilen sain päivällä soiton, että sukille olisi tarvetta. Illalla sitten otin neulan käteeni ja päättelin molemmista langat samalla vauhdilla, yöllä pingotin ne, aamulla kuvasin ja sukat pääsivät matkaan.

4 kommenttia:

muru kirjoitti...

Ihania sukkia sun tehtaasta tulee
<3 Sähän voisit "joutessasi" kutaista mullekin sukat ;D

Maisi kirjoitti...

Ei kuule ollenkaan hassumpi ajatus. Mahtaisiko olla jotain väritoivetta? Ja minkä kokoiseen koipeen sukan olisi tarkoitus sopia? Aina on ystävien tilaukselle aikaa. Yritän ensin ottaa voiton yksistä pienistä sukista ennen sunnuntaita :).

muru kirjoitti...

En mä tosissani... Sulla on muutenkin tekemistä. Mut koko on 40 ja ylläriväritys ;) Oot kultainen. <3 Mä voin kutoa sit sulle sukat,niin saat säkin sukat.

Sukkailija kirjoitti...

Iloista ja rauhallista joulua!