sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ajantasalla
Näiden sukkien myötä on tämän vuoden sukkakirjanpitoni ajantasalla. Ylempien lanka on Opalin jotakin sademetsäsarjaa ja alemmat ovat Austermaniaa. 


Minulla oli pitkään laatikkoon jemmattuna kasa sukkia, jotka odottivat lankojen päättelyä. Miksi ihmeessä siihen hommaan ei tule tartuttua heti, kun työn saa puikoilta pois. Paljon hauskempaa on laittaa uudet langat kutimiin samantien. Lauantaina aamupäivällä päätin vihdoin ottaa itseäni toisella kädellä niskasta kiinni ja toiseen käteen otin parsinneulan.


Alempi pari taitaa olla koiranhoitosukat, ellen sitten saa inspiraatiota penkoa pienen lankakaupan kokoista lankavarastoani ja löydä lisää jotakin vihreää lankaa, joka suorastaan hyppäisi puikoille. Tasapuolisuuden nimissä lupasin kissojenhoitajallekin sukat, mikäli niille on tarvetta. Tilausta ei ole vielä tullut, mutta onhan tässä aikaa. Tarjoukseen liitin myös pienen mainoksen: Juu, siitä ei ole minulle missään nimessä vaivaa, sillä neulon sukkia oikein mielelläni ja ehdin tehdä niitä vuoden aikana muutaman parin ja tilauksesta olen suorastaan imarreltu. Ja sukat on mielestäni vain pieni kiitos siitä, että joku hoitaa lemmikkejämme lomamme aikana.

3 kommenttia:

H-K kirjoitti...

Hienoja sukkia! Päättely on joskus tosi tylsää hommaa, mutta lopussa kiitos seisoo :)

Kangaskasa kirjoitti...

Ihanat sukat!! Olen ihastunut Opalin Regenwald sarjaan.

Minullakin joskus jää lojumaan päättelemättömiä töitä, mutta yleensä nykyään pyrin siihen, että päättelen heti ekan sukan kun valmistuu. Silloin sen toisen sukan päättelemisessä ei ole juuri lainkaan hommaa :)

Maisi kirjoitti...

Kiitokset kommenteistanne. Minun kohdallani tuo lankojen päättelemättömyys taitaa johtua siitä, että pyhä tarkoitus on yrittää olla mahdollisimman tehokas ja siinä sitten joskus mielellään hyppää viimeistelyn yli :).