sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tammikuussa valmistunutta
Nämä molemmat sukat valmistuivat tammikuussa. Kummatkin on neulottu Austermannin Stepistä. Siniset sukat ovat Fresh & Easyä, väri 161 ja alemmat ovat jotain vanhempaa Steppiä, väri 51. 


Molemmat sukat on valmistettu 2 mm sukkapuikoilla. Joskus vaan tekee mieli hypätä syvään päähän uima-allasta :). Olen sen sortin neuloja, että saatan pohtia pitkään ja hartaasti, että millaisella tiheydellä teen sukkiani, millaisella kantapäällä ja millaisella varrella. Vaikka neulonkin vaan näitä ihan tavallisia sukkia, joita voin tikuttaa katsoessani  televisiota tai istuessani työpaikkani kahvihuoneessa, niin minulla on paha tapa tehdä pienestä jutusta iso ja sitten purkaa ja tehdä taas uudelleen. Kai minä pohjimmiltani etsin vielä sitä the perussukkaa...sitä joka istuu jalkaan kuin hansikas, ei veny eikä vanu, ei pyöräytä kantapäätä jalkapöydän päälle eikä löydy makkaralla kengästä. Ja kaikkien näiden sukkavuosieni jälkeen jatkan edelleen etsimistä ja kokeilemista...vaihtelua siis riittää.


Alempien sukkien lanka on jotenkin hyvin keväisää...keltaista ja vaaleanvihreää. Hyvä ystäväni neuloo usein sukkansa tällä mallilla, että ensin sukansuuhun hieman joustikkia ja sitten varteen sileää, kunnes taas nilkkaan joustikkia. Päätin kokeilla samaa mallia. Sukat ovat menossa syntymäpäivälahjaksi tässä kuussa.


Kaikille blogissani vieraileville toivotan jo hieman etukäteen Hyvää Ystävänpäivää!

Ei kommentteja: