lauantai 11. helmikuuta 2012

Prinssi luonnossaYritän tässä lähiaikoina saada sukkakirjanpitoni ajantasalle...kuvattua siis kaikki valmistuneet ja arkistoitua ne tänne. Tietokoneremontin jälkeen olen ollut uuden systeemin kanssa hieman hukassa, kun kaikki ei äkisti ollutkaan kuten aina ennen. Kyse ei siis suinkaan ole mistään muusta kuin siitä, että tietokoneitten kanssa peukaloni on sitkeästi keskellä kämmentä. Puikot ovat kyllä pysyneet kädessä :).


Opalin sademetsäsarjan Prinz Henrystä tein kokoa 42/43 olevat sukat. Hundertwasser -sarjan langasta Die freie Natur ist unsere Freiheit valmistui koon 38 sukat. Pienempien sukkien lanka on melkoista värien sekamelskaa.  Nämä molemmat parit päätynevät lahjalaatikkoon.


Viime lauantaina kävimme tyttären kanssa Jaffa-areenalla katsomassa Apassionataa. Kuinka hienoa olikaan nähdä ihmisen ja hevosen yhteistyötä. Meille matka Helsinkiin oli täynnä jännitystä koko rahan edestä. Meiltä lähimmälle rautatieasemalle on matkaa vajaa sata kilometriä. Kolmekymmentä pakkasastetta sai aikaan sen, että auto pukkasi öljyt pihalle. Kaikesta huolimatta ehdimme junaan. Kotiin meidät haettiin asemalta ja auto kotiutui hinausauton kyydissä maanantaina. No, nyt on auto kunnossa ja pakkasetkin helpottaneet ainakin hetkeksi.

1 kommentti:

-maria- kirjoitti...

Kivoja sukkia, varsinkin tuon sini-valko-mustan väritys on hauska!

Jahas, vai että Jaffa-arena :) Ei näissä nimissä pysy mukana, kun hallit ja kentät vaihtavat nimeä niin usein!